Η Εταιρεία

MediaPath
Κατασκευή Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Αφήστε τη MediaPath να σας οδηγήσει στην επιτυχία!
Μέσα από τον ωκεανό της διαδικτυακής επικοινωνίας αναδύθηκε η Mediapath. Μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής υπηρεσιών Internet, διαφήμισης μέσω διαδικτύου, κατασκευής ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων βελτιστοποιημένων προς τις μηχανές αναζήτησης, και προώθησης ιστοσελίδων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τους επισκέπτες & τις μηχανές αναζήτησης, έχοντας ως βάση τη λειτουργικότητα, την εύκολη πλοήγηση, τη σωστή αρχιτεκτονική των ιστοσελίδων καθώς επίσης και την ξεχωριστή εικαστική παρουσίαση. Βασιζόμαστε στην κορυφαία πλατφόρμα WordPress που παρέχει εύκολη διαχείριση και επεκτασιμότητα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web-Hosting) σε Ελληνικούς και ξένους servers.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη δημιουργούμε το κατάλληλο πλάνο που θα καλύπτει ποιοτικά τις ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε τις νεώτερες τεχνολογίες SSL & HTTP/2 για τη γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων σας.

Κατασκευή E-Shop

Με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος έχετε το πλεονέκτημα ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να αντεπεξέλθουν τόσο στις τεχνικές απαιτήσεις όσο και στις απαιτήσεις των καταναλωτών, δημιουργώντας γρήγορα E-Shop, υψηλής λειτουργικότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Το S.E.O είναι η προώθηση ιστοσελίδων για την καλύτερη κατάταξη στις πιο διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Ο στόχος είναι να επιτευχθούν οι υψηλότερες δυνατές θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δηλαδή την υψηλή κατάταξη χωρίς την πληρωμή διαφημιστικής καμπάνιας.

Email Marketing

Προωθήστε τα νέα και τις προσφορές σας μέσω E-mail στη λίστα παραληπτών που αποτελείται από υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες.
Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας και διατηρήστε το ενδιαφέρον τους για την επιχείρησή σας ή ακόμα προσελκύστε νέους πελάτες με την πιο διαδεδομένη μέθοδο marketing.

Social Media

Τα Social Media όπως το Facebook, Instagram, Linkedin κ.τ.λ  έχουν μπει στην καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων χρηστών επομένως είναι ιδανικά για να προβάλετε την επιχείρησή σας με στόχο το Brand awareness, δηλαδή την γνωστοποίηση της εταιρείας σας στο ευρύ κοινό.

Λίγα λόγια για τη Mediapath:

Απευθυνόμαστε σε εταιρείες καθώς επίσης και σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από μια άρτια διαδικτυακή παρουσία. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη, όχι μόνο για να τον ενημερώνουμε σχετικά με το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει, αλλά και για να φέρουμε εις πέρας κάθε διαδικτυακή του ανάγκη.

Η Mediapath

Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας η Mediapath έχοντας την εμπειρία είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της με αρκετά υπεύθυνο, αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο. Με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο του Internet και της τεχνολογίας μπορεί να εκπληρώσει κάθε απαίτησή σας με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Η Φιλοσοφία μας

Αυτό που μας διαφοροποιεί ως εταιρεία από τον ανταγωνισμό είναι ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη. Ικανοποιούμε άμεσα τις προσδοκίες σας, υλοποιούμε δημιουργικά όλες τις ανησυχίες σας, βρίσκουμε ιδανικές λύσεις με άριστα αποτελέσματα και εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες του διαδικτύου προς όφελός σας.

Οι κυρίως στόχοι μας είναι:
  • Αποδοτικά αποτελέσματα που θα σας επιφέρουν οικονομικά κέρδη.
  • Στρατηγική τοποθέτηση στο διαδίκτυο.
  • Εκμετάλλευση επιχειρηματικών προορισμών.
  • Ευέλικτα και ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για κάθε τύπου επιχείρηση.

Είπαν για εμάς

Άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.- Χρυσούλα Δρακοπούλου, TRIM S.A
Πολύτιμος βοηθός, λύνει κάθε τεχνικό μας πρόβλημα σε δευτερόλεπτα.- Σοφία Σοφικίτη

Αφήστε τη MediaPath να σας οδηγήσει στην επιτυχία!

Ελπίζουμε να λάβουμε θετική ανταπόκριση από όλους εσάς που αναζητάτε κάτι καινούριο και αποδοτικό. Μπορείτε να δείτε κάποια χαρακτηριστικά έργα της Mediapath και να ζητήσετε προσφορά για όποια υπηρεσία σας ενδιαφέρει.